avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

concediu crestere copil

am o nedumerire...:D in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului...eu lucrez in cadrul armatei si sotia mea este insarcinata in luna a 4-a, am auzit pe cineva ca daca mi-as mai gasi un job part-time in aceste ultime 5 luni se ia si el in calculul indemnizatiei de crestere al copilului. este adevarat? daca platesc impozitul la venitul part-time?:(

Cel mai recent răspuns: Pop Ana Maria , Alte profesii 22:55, 19 Iunie 2010
Persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani.
Da, la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului se va lua in calcul si venitul de la jobul part-time. Dosarul pentru indemnizatie va cuprinde adeverintele cu veniturile realizate de de la ambii angajatori.
doar daca va veti lua dvs. concediu de ingrijire copil.aveti grija la incompatibilitati
multumesc pentru raspunsuri:D aaa si despre ce incompatibilitati este vorba?se tine cont si de asa ceva? eu daca lucrez la armata(cadru militar) si imi gasesc job part time in constructii are vreo importanta atata timp cat ma incadrez in programul unitatii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
Pop Ana Maria, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)
Imi pot mari cioncediul de maternitate si indemnizatia de ccc, daca imi voi lua al doilea job Sara.CD Sara.CD Buna ziua. Sunt angajata a sistemului bugetar, personal contractual cu o vechime de vreo 10 ani in acelasi loc de munca, cu salat net aprox. 1000 ron. ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac Caty. Caty. Daca in 2015 noiembrie.mam angajat cu juma.de norma si in martie 2016 sa schimbat numele firmei si am semnat alt contract si eram ca si nou angajata iar in ... (vezi toată discuția)