avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie calomnioasa,sperjur
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie calomnioasa,sperjur

Buna ziua,
In anul 2003,luna mai, am fost cercetat in urma unei plangeri a unei minore de 13 ani pt. infractiunea de viol calificat si relatii sexuale cu o minora.In luna noiembrie s-a dat n.u.p. prin rezolutia in care exista rezultatul perchezitiei domiciliare,expertiza ginecologica si psihiatrica a reclamantei dar si confruntarea mea cu reclamanta....toate aratand ca sunt nevinovat.In reclamatie ea a mai acuzat si o alta persoana ,.......,pt care la fel s-a dat n.u.p.
In anul 2007 a fost arestat acest ...... pt infractiunea de trafic de persoane si minori dosar in care a fost citata ca si parte vatamata pe minora reclamanta din dosarul din 2003 automat introducandu-ma si pe mine ca inculpat.
Acum,cand procesul a ajuns la Inalta Curte de Justitie as vrea sa dau in judecata pe acea minora care declara vrute si nevrute impotriva mea pt sperjur,declaratie calomnioasa.Declaratiile minorei incepand din 2003 si pana azi,date la politie,parchet,tribunal difera fiind evident ca minte.Intrebarea mea este daca procesul pe care vreau sa-l deschid impotriva minorei care azi are 20 de ani ajuta sau blocheaza procesul de la Inalta Curte?
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 21:17, 30 Octombrie 2010
Nu poti face o cerere in scris la politie ca sa-ti dea dosarul din 2003?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa caradis caradis Buna ziua. Am pierdut un proces de renta viagera la care unul dintre martori a mintit spunand ca se cunostea cu sotul femeii deoarece au lucrat impreuna. Si ca ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ionmircea ionmircea Am pierdut un recurs si doresc sa formulez plangere impotriva unui martor pentru marturie mincinoasa. Mi se va lua si mie declaratie sau este suficient daca ... (vezi toată discuția)