avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea

parinti traiesc dar suntem trei frati ce trebuie facut pentru a da mostenirea unuia singur
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:40, 23 Iunie 2010
Vanzare -cumparare catre fiul respectiv. ( costuri notariale identice ca si in cazul donatiei, insa siguranta deplina);)
Contract de intretinere.
Mergeti la un notar pt a afla costurile exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, Ma intereseaza daca fratele meu poate da vreo declaratie la notar sau avocat in care sa renunte la averea din partea parintilor ce ii va reveni ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, vreau sa-l despagubesc pe fratele meu pentru casa care ne va ramane noua dupa moartea parintilor. Ce fel de acte trebuie sa facem? O sa-i dau o ... (vezi toată discuția)
Important..pentru mine cel putin. Abby_Aimee Abby_Aimee Buna ziua. Detin jumatate dintr-un apartament dupa ce s-a facut succesiunea dupa mama iar tatal meu detine cealalta jumatate. Tatal doreste sa imi cedeze ... (vezi toată discuția)