Hai sa luam pe rand:
1) Te rog sa te uiti la pag. 3,5,6, 8 (tematica 2006 INM) sa nu spui la nimeni ce vezi acolo..................:D
2) Eu nu cred ca va fi aceeasi tematica, in fiecare an a fost modificat un pic fata de anul precedent vezi 2006-2005 etc.;)
3) Tu vrei sa zici ca se va lua o decizie in data X pt. ca pana acuma nimic nu este pe ordinea de zi la CSM si in cateva zile poate ore se va afisa pe pag. de web al INM-ului, da ma uimesti, si mai ales ca se respecta exact aceeasi tematica ca in 2006 ............. nu stiu, eu personal nu cred, ( tu creezi?):))
4) Daca am pe cineva in interior, da pe tine din toamna sper............., :D eu am venit cu argumente zic eu solide cand am motivat faptul ca examenul nu va fi in august. Vom vedea cine are dreptate cat de curand............;) In ce priveste meditatiile tu nu ai nevoie? Eu cred ca si tu si eu si fiecare mai are nevoie, altfel am fi in "interior" cum zici tu si nu in exterior............
era mai simplu sa zici : Bine, GavriL, ai dreptate!
1. hai sa-ti spun ce scrie la paginile indicate de tine:
BIBLIOGRAFIE
În vederea pregătirii pentru examen, candidaţii vor putea consulta lucrări de specialitate sau orice altă documentaţie (tratate, monografii, culegeri de jurisprudenţă etc.) ce va fi adusă la zi în raport cu modificările legislative intervenite până la data de 1 iunie 2006.
Ti se pare ca asta ar fi bibliografie ? E nevoie de 15 zile sa se ajunga la o asemenea fraza ?
Un secret: o fraza care are in ea cuvantul bibliogratie nu inseamna ca este o bibliografie veritabila ... dupa cum o fraza care are cuvantul contract in ea inclus .. nu inseamna ca constitutie un contract.
2. da. in fiecare an s-a modificat cate ceva. aproximativ 3 % din toata materia. Crezi ca e nevoie de asa mari eforturi sa schimbe o institutie cu alta ?
3. da. cred ca poate fi pus in discutie data, tematica si alte detalii ale examenului cu 3-5 zile inainte de 1 iunie .. si sa se aprobe. Nu e asa mare lucru. Nu zice nimeni ca subiectele vor fi facute acum, ci dupa ce se hotareste inc e va consta probele si tematica. Practic acum se hotareste probele pt. examen(care vor ramane aceleasi), tematica (va ramane aceeasi) si data examenului. Cate zile crezi ca au nevoie pt. asta ?
4. se rezolva