C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe 14 iunie dar nu se discută acest subiect dar în schimb ultimul punct de pe ordinea de zi este "Eficienţa modului in care sunt recrutaţi judecătorii şi procurorii" mă rog, nu ştiţi mai există emisiunea " Copiii spun lucruri trăsnite" eu zic că s-ar încadra perfect acolo şi ar ridica şi audienţa.............. :((
Am tras câteva concluzii examenul va fi în sept. şi nu în august, numai este timp având în vedere ca anul trecut, decizia a fost luată prin 15.06.2006 iar anul acesta ......... vom vedea . Dacă ştie cineva mai mult, vă mulţumesc anticipat !:((
Gavril ce bine ar fi sa ai dreptate.................. eu sistemul din 2006 consider cel mai corect din p.d.v. al examinarii drept dovada sau ocupat toate locurile, dar nu stiu de ce am asa o presimtire ca lucrurile vor fi altfel din pacate, repet as dori din tot sufletul sa ai dreptate dar vedem.................. poate ma asculta cineva acolo sus si macar de data asta sa ai dreptate..............:D
Buna :)tuturor viitorilor magistrati. Zilele astea de asteptare ma omoara#-o. Sa se afiseze odata conditiile alea pt. examen ca le asteptam de un an de zile..........sper ca surprizele(daca vor exista) sa fie spre binele nostru.
Voi cum o mai duceti cu invatatul pe caldura asta ?muuuuuuut spor la toata lumea si multa racoare.;)
Si eu cred ca nu se va schimba mare lucru fata de anul trecut si spun asta doar fiindca mi s-a parut ca si-au atins scopul: nu au avut prea mult de lucru la corectat si s-au ocupat toate locurile.
Personal, singura schimbare pe care mi-o doresc este sa se scoata muuuuuult mai multe locuri, ca si asa se tot vaita ca au nevoie de magistrati in sistem.
Am si eu o intrebare pentru cine vrea sa raspunda: de cate ori v-ati prezentat la examen?
Intreb doar asa ca sa imi fac o idee despre cat de perseverenti sunteti!=D>
Spor la invatat tuturor!!!!