avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contractul pentru asigurarea utilitatilor unui ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contractul pentru asigurarea utilitatilor unui obiectiv

Cum se procedeaza pentru achizitia unui contract de lucrari pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica ptr. un sistem de canalizare si statie epurare ,contract care are valoarea estimata corespunzatoare cererii de oferte.
Intreb pentru ca achizitia de lucrari pentru obiectivul de mai sus a fost incheiata in urma unei licitatii pe SEAP,la anuntul de participare am posibilitatea sa adaug anuntul pentru utilitati ,dar la invitatia de participare din cadrul cererii de oferte nu exista aceasta optiune.
Cel mai recent răspuns: Dragos Sandu , Consilier juridic 16:42, 6 Iulie 2010
Intrebarea suplimentara -daca este corecta separarea dupa CPV-uri in incredintari directe pentru proiectare si apoi pentru lucrari.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
irina_stirbu2000, utilizator
Separarea dupa CPV-uri nu este corecta. Corect este a se separa dupa necesitati.
1. Necesitatea achizitiei serviciului de proiectare
2. Necesitatea executiei lucrarilor.
Tipul procedurii de achizitie publica este dat de valoarea fiecarei necesitati in parte.
Alimentarea cu energie electrica a unui obiectiv face obiectul unui contract de racordare cu Electrica, plata efectuandu-se pe baza de tarif de racordare. Vedeti H.G. nr. 90/2008, art. 38.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)