Cum pot sa demonstreze 2 bilete de avion pregatirea profesionala??
Nu sunt un cunoscator in domeniu dar mi se pare absurd cu o viza de lucru si 2 bilete de avion fara dovada unor traininguri sa justifici o pregatire profesionala!?
Nu ar trebui sa aduca si dovada trainingurilor care le afirma?
Eu daca spun ca am fost la munca acolo , ei nu ar trebui sa vina cu contraargumente?
Multumes anticipat
Rog si alte pareri
Pai ei argumenteaza cu faptul ca ti-au platit diurna, adica nu ereai salariatul societaii straine ci ai fost la specializare adicalea ...la " training"..........cam cum ar fi "calificarea LA LOCUL DE MUNCA" dar mai prin strainatati, scos din productia romaneasca si scolit pe englezeste pe bani ,spun ei ,frumosi.
Acum trebuie spus ca doar cheltuielile pe care le pot dovedi le vei plati si acelea proportional cu timpul ramas nelucrat.
Nu vreau sa te supar ,dar tu cu ce contraprobezi ca ai fost la lucru in strainatate ,nu la training?
Specializarile astea prin strainatate asa se desfasoara, te muncesc si altii, nu ai stiut?
Nu prea te duc la scoala.
Lasand gluma, cred ca ar trebui sa te gandesti la ce te-a nemultumit de ai plecat si cam cat de legal este, si mai ales pe cine chemi martor, poate alt coleg/colega care a fost nemultumit ca si tine si a plecat inainte de indeplinirea unei clauze asemanatoare.Ti-ar fi de ajutor.