avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariu mediu pentru nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariu mediu pentru nastere copil

Am o intrebare: daca am nascut un copil pe data de 16.02.2004 si altul in data de 01.03.2002 si am depus cerere pentru acordarea salariului mediu pe unitate pentru nastere copil, conform CCMUnic la nivel national, art 51 alin (1) la data de 30.11.2007, si nu mi s-a acordat atunci pe motiv ca nu erau bani prevazuti in buget pentru asa ceva si ca se incheia in curand anul fiscal, acum mai pot beneficia de acest drept? Sau exista o limita in timp pentru depunerea cererilor?
Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda cat mai urgent!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 31 August 2010
Daca lucrati in sectorul bugetar, trebuia sa va dea raspunsul in termen de 30 de zile de la data inregistrarii cererii .... in sectorul privat, nu este reglementat un astfel de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar mediu pe unitate pentru nasterea unui copil BORDAS_MARIA BORDAS_MARIA FATA MEA A NASCUT UN COPIL .ARE ACUM 1,3ANI AM INTELES CA CONFORM ART.51LIT.c din contractul colectiv de munca unic la nivel national poate primi si ea aceste ... (vezi toată discuția)
Termen solicitare ajutor pentru nasterea unui copil adrianf adrianf Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine.Sotia mea a nascut in luna martie 2010.Inainte de nastere a lucrat ca si ... (vezi toată discuția)
Neacordarea primei de nastere heri heri Am nascut in octombrie 2010, am depus cererea pentru prima de nastere in 15.11.2010. Mi s-a comunicat prin telefon ca nu sunt fonduri sufuciente. La ... (vezi toată discuția)