avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare contract de munca

Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 13:03, 27 Iunie 2010
HG 37/2010
Florin 72 a scris:

HG 37/2010


Chiar asa ??? ... aceasta hotarare de care faceti referire nu modifica Legea nr.130/1999 , ci modifica si completeaza Hotararea Guvernului nr. 161/2006 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor.
Nu am spus ca modifica legea nr.130/1999,HG 37/2010 completeaza si modifica HG 161/2006, daca angajatorul merge la ITM cu transmiterea inreg.CIM in Revisal cu o zi inaintea inceperii colaborarii cu angajatul, atunci de ce ar mai veni in termen de 20 de zile din nou la ITM sa inregistreze CIM-ul respectiv ???
Acesta este termenul pentru inregistrarea unui c.i.m. la ITM ... sunt angajatori care se duc in aceeasi zi la ITM si cu REVISAL-ul si c.i.m. pentru inregistrare....astfel incat sa nu mai faca doua drumuri la ITM.
Exact =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca roxii roxii am si eu o intrebare.contractul de munca se inregistreaza la itm in termen de 15 zile de la incheiere sau in aceiasi zi?multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare contract munca anastancu anastancu Buna ziua! Acum ceva timp s-a stabilit inregistrarea contractelor individuale de munca cu 1 zi inainte de inceperea efectiva a lucrului. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa sa imi recuperez banii? alexandru.grigorescu alexandru.grigorescu Pe data de 15.06 m-am angajat la o firma. Am lucrat fix 3 saptamani de la acea data. Am plecat de la ei pentru ca a trebuit sa fac lucruri de care nu m-i s-a ... (vezi toată discuția)