avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... organigrama
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

organigrama

In institutia la care lucrez s-a modificat organigrama, in sensul ca s-au desfiintat directii, serviciii,au aparut alte directii, au fost comasate directii.Directia la care lucram continea un serviciu si un birou. A fost desfiintata directia si biroul si a ramas serviciul cu aceeasi denumire si acelasi obiect de activitate. Ni s-a comunicat ca seful de servici si-a pierdut postul, desi il ocupase prin concurs si ca va fi numit cu delegatie fostul director al directiei. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 12 August 2010
Din pacate eu consider ca da
S-a trecut la reorganizare si postul fostului sef a fost desfiintat
Probabil se va organiza un concurs pt ocuparea noului post de conducere
...Si odata cu reorganizarea societatii trebuie modificata si organigrama cu noile posturi.
Da, este legala aceasta procedura...
ok, asta inseamna ca daca se schimba organigrama toate posturile de conducere se desfiinteaza desi unele directii si servicii au ramas nemodificate?
se poate si asta.Daca cineva considera ilegal poate ataca in instanta.

Alte discuții în legătură

Aparatul de lucru al consiliului local jurista77 jurista77 Primarul poate propune desfiintarea aparatului de lucru al CL?sau Cl prin presedinte propune asta? (vezi toată discuția)
Delegarea de semnătură a primarului citymanager citymanager Conform Legii nr. 20/2014 de modificare a art. 65 din Legea nr. 215/2001, \\"Primarul poate delega atribuţiile ce îi sunt conferite de lege şi alte acte ... (vezi toată discuția)
Disperare:mai primesc sporul de conducere? iolanda35 iolanda35 Conform OUG 63/2010 serviciul nostru s-a reorganizat si am ramas din 8 doar 4 persoane,colegii mei fiind redistribuiti in alte servicii.Daca....repet daca ... (vezi toată discuția)