De fiecare data cind sun la politie pentru deranjarea linistii publice, inainte sa vina echipajul, muzica la maximum se inchide de catre vecinul meu care face frecvent galagie, un golan de 30 de ani care sta cu chirie.
Am aflat ca taica-sau e politist. Sunt posibile urmatoarele variante:
- primeste telefon chiar de la politie sa inchida muzica dupa ce numarul apartamentului lui apare la circa de politie ca urmare a reclamatiei mele
- vede masina politiei in fata blocului (nu are cum ca sta in spatele blocului, poate ii spune vreun vecin)
- imi asculta telefoanele prin programe pirat de pe internet
Facind asta, urmareste sa ma expuna pe mine unei situatii de amenda pentru alertare fara motiv si sa zica cei de la sectie ca sunt nebun ca sun degeaba.
Ce pot face pentru a contracara ce face vecinul?
Multumesc.
Da mi s-a intamplat
Nu eu am reclamat dar au venit sa ma intrebe daca am auzit ceva
La 1 noaptea
Deci.....
Asta e procedura logica
Nu vin constata ca pe moment e liniste si pleaca
Bine ca la sesizarea la care fac eu referire era falsa si chiar era liniste pe scara
Bineinteles ca in scris se face orice sesizare
Puteti eventual cere o audienta la comandant dar si in cazul acesta lasati o sesizare scrisa
PS Nu numai la tara se mai inteleg vecinii intre ei
In orice bloc exista oameni si oameni nu cred ca toti sunt o apa si un pamant
....
A nu se intelege gresit ce am spus eu: nu am spus ca nu ne intelegem ca vecini ci am spus ca nu discutam, nu palavragim, buna ziua si atit. Nu avem timp de altceva si de fapt nici nu ne intereseaza sincer ce a mai facut unul sau altul.
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Voi incerca sa ma descurc in situatia asta si sa vad cum voi reusi sa culeg probe si martori. Pina la vecinii care nu vor sa se bage voi inregistra cu camera toate zgomotele, macar sa ma pot apara in caz ca zice cineva ca acuzatia e falsa.
Nu inteleg cum ar putea o filmare sa va fie utila ca proba. Nici nu-mi pot imagina cum ar arata imaginea zgomotelor.
Singura proba plauzibila in cazul asta este marturia vecinilor din care sa rezulte ca sunt si ei deranjati de zgomotele produse de vecinul in cauza.
Camera nu inregistreaza si cu sunet? A mea asa face... Pentru informarea dvs., am aflat ca si politia poate inregistra video tulburarea linistii publice. Cu camera video, idem.
Am descris contextul insa probabil ca nu se citeste tot topicul odata ce primesc aceleasi raspunsuri la care am explicat ca unele lucruri sunt aproape imposibile.
Multumesc oricum.