avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... extras de carte funciara care sa ateste dreptul de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

extras de carte funciara care sa ateste dreptul de proprietate al solicitantului

Buna ziua,

Prin programul casa verde (instalare surse energie alternativa) doresc sa depun actele necesare. Vroiam sa stiu daca la extras de carte funciara care sa ateste dreptul de proprietate al solicitantului asupra imobilului...., care mi se cere - este de ajuns o cerere pentru eliberare extras de carte funciară pentru informare? Sau imi trebuie extrasul de carte funciara de autentificare?

Care este diferenta?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: McLush , utilizator 18:36, 5 Iulie 2010
este de ajuns extras cf pentru informare.
cel de autentificare il folosesc notarii.
Buna ziua,

Se poate obtine un extras de carte funciara pentru informare daca nu am cadastrul facut?
Tot pentru programul casa verde imi trebuie extrasul, constructia e noua si nu am cadastru la ea.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Documente necesare la vanzare teren constsil constsil am realizat cadastru pentru un teren. urmeaza maine sa-l vand. vreau sa va intreb, in situatia in care eu prezint la notar un extras cf pt informare, ... (vezi toată discuția)