Nu stiu, hellen, pe bune, faci atatea afirmatii care nu vad sa aiba ceva solid la baza si pe care nu le argumentezi deloc incat...:((
Deci: aici vin oameni pentru ca nu stiu, juridic, ce solutie sa adopte intr-o situatie sau alta. Noi ii ajutam sau nu pe cai care apeleaza la sait. In nici un caz nu e scopul saitului sa-i ajutam, sa-i aparam pe cei care nu ne cer asta, pe "partile adverse" ale celor care ni se adreseaza aici. Asa le faci si clientilor?
Chestia cu faptele umane mi-a placut la nebunie... :)
Oricum, ipoteza cu schimbarea cetateniei e fara nici o relevanta, noi cerem in legatura cu minorul ceva, asupra lui avem drepturi, in fata de el avem obligatii... Iar hotararea judec se aplica si daca mama e de alta cetatenie, avand in vedere ca s-a pronuntat tot in UE si in contradictoriu cu respectiva mama.
Deci parerea mea despre helen, nu stiu termenul exact dar, cum se spune despre unii barbati ca sunt misogini, aceeasi parere o are ea cu/despre barbatii. Nu vrea sa intru prea in amanunt, dar CE ti-am facut noi?? :D
In al 2 lea rand, ai zis ca un semn de maturitate ar fi , sa recunosti ca nu le stii pe toate, eu am recunoscut, dar la tine se pare ca orice argument ar aparea, orice amanunt, parerea ta este mai presus decat toate, tu le stii pe toate. Sincer chiar lucrezi undeva? Ce parere are lumea despre tine? Mai calmeaza-te si nu mai lua totul in serios si personal!!!! Nimeni nu face referire la tine. NU te mai pune tu in pielea personajului, analizeaza doar speta in cauza cu personaje fictive sau nu! Ai studiat pshihologia? NU cred. Detii pre putine detalii despre aceasta materie. Mai analizeaza felul tau de a fi si personalitatea ta, pentru ca daca esti asa si in realitate nu e bine.
Nu lua acest mesaj ca pe o jignire. Analizeaza un pic mesajul acesta pana sa scrii altul in care probabil o sa zici ca nu am nici pe departe dreptate.
Eu sunt o persoana calma, care incerc sa analizez unele lucruri la rece, dar se pare ca de la o vreme,. la toate mesajele pe care le postez eu, tu vii in contra, s-ar putea sa cred ca ai ceva cu mine. Sincer as mai avea cateva pareri personale in legatura cu persoana de pe forum "hellen" dar nu vreau sa le mai expun. Vreau sa cadem la pace si sa nu mai ne atacam pe unde ne prindem, sincer eu cedez. Exista si o vorba.
Asa ca sa nu fii suparata.
;)