avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cabinet medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cabinet medical

Buna ziua,
Am si eu un of mare.Un cabinet medical, va incepe in curand activitatea, este in perioada in care-si achizitioneaza instrumentarul. Acest instrumentar nu stiu cum sa-l contabilizez, sunt foarfeci chirurgicali, dispenseri, pense, specul, histometre...si multe chestii care au val. de la 2 lei pana la 142.86lei, sunt instrumente din inox care se vor steriliza. Cantitatile nu sunt mari, cate 1 exemplar din fiecare.
Sunt in dubii sa le trec la consumabile sau obiecte de inventar, nu sunt de unica folosinta, eu le-as trece in ob. de inventar si osa am o lista de 4-5 pagini, dar asta este.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 18:04, 30 Iunie 2010
V-ati raspuns singura la intrebare. Este corect sa le inregistrati ca si obiecte de inventar. Le dati in consum cand incepeti activitatea si le inventariati la sfarsitul anului.
mergeti pe obiecte de inventar , cu orice valoare sub 1800 Ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix sau ob. de inventar? adisaguaro adisaguaro Buna! Firma X a cumparat o imprimanta cu val. peste 1800 lei care o foloseste pt. desf. activitatii. A mai cumparat odata cu imprimanta niste tavite pt. ... (vezi toată discuția)
Ob inventar sau mijloace fixe? emma-hart emma-hart buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine sa incadrez niste laptopuri cu val inv < 1800 lei in ob inventar, in conditiile in care anul trecut au fost trecute ... (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar ? alina240 alina240 Detin o mica firma si am o nelamurire legata de incadrarea anumitor produse la obiecte de inventar. De ex. un calculator, o imprimanta, un dulap care au ... (vezi toată discuția)