avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restantier finante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restantier finante

V-as ruga sa-mi spune-ti daca exista vreo lege care sa anuleze restantele pe impozit la directia de finante in urma cu 5 ani de la o firma de taxi sau o alta modalitate , fara a ma adresa instantei de judecata
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 13:46, 2 Iulie 2010
Nu , doar daca s-au prescris,trebuie vazuta data la care au luat nastere;
Puteti face o contestatie daca sunteti executat silit ,cu suspendarea executarii ca sa mai castigati timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru contestare executare silita Gabriela83 Gabriela83 Ce acte sunt necesare pentru contestarea unei decizii de executare silita in cazul prescrierii unei datorii? Care este procedura in aceasta situatie, ... (vezi toată discuția)
Calea de atac pentru lipsa citarii la prima instanta? ken ken Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta reala. La sfarsitul anului 2015 sau inceputul anului 2016 am fost actionat in judecata de ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)