buna ziua, de f. multe ori am cerut sfaturi pe acest forum atat ptr. mine cat si prieteni si mi-ati fost de ajutor....apelez din nou la sfaturile dvs. .....2 antecontracte v.c. unul pe numele meu(24 ani necasatorita) si unul pe numele parintilor ,..promitenti vanzatori escroci --termen de predare 15 nov. 2008 ..nici la aceasta data nu s-au apucat de constructie.- In cazul in care vor construi .. posibilitatile noastre financiare nu ne mai permit sa le cumparam pe amandoua ---pot parinti sa-mi cesioneze mie drepturile lor si sa cumulam bani dati (38.000.euro) sa ramanem numai cu un ap.? m-ar interesa pasi ce trebuiesc urmati ptr. ca investitori nici nu vor sa auda ei vor atunci cand vor face sa le si vanda ...-multumesc mult
da..asa este ,un antecontract s-a investit unul nu binenteles au fost depuse cererile in perioade de timp diferite si la prima cerere nu am prea stiut eu sa motivez cererea ....nu vreau acum sa cer din nou ptr. celalalt ap.investirea prt. ca m-as alege cu o sentinta pe care n-as putea-o executa de aceea vreau sa folosesc aceea suma de bani ca diferenta de pret la ap. meu(asta daca se va construi vreodata) astfel tot bani pierduti sunt....ce ma sfatuiti sa fac in continuare......consult un notar sau un avocat?
Eu v-as sfatui la notar , dar in situatia dvs. , daca sunt costurile mai mici cred ca se poate si la un avocat face cesiunea. Si l-as notifica si pe promitentul vanzator de cesiune.
Chiar sunt curios de motivarea cererii dvs. precum si cea a instantei de fond.
s-a judecat pe 29-06- incerc luni sa merg la judecatorie ....daca nu rezolv nimic astept sa-mi vina raspunsul acasa cred ca este vorba de cateva zile si va promit ca va voi tine la curent....multumesc de sfat...
Certificat de grefa
elicrist
Buna ziua, un sfat va rog mult...Mi s-a admis cererea de investire cu formula executorie a antecontract v.c......trebuie sa obtin si un certificat de grefa ... (vezi toată discuția)