avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit auto majorat iulie 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit auto majorat iulie 2010

Se poate ataca in justitie ordonanta guvernului prin care s-a modificat nivelul impozitului auto de la 1 iulie 2010? Este legala aplicarea retroactiva a acestui impozit? As prefera sa platesc diferenta de impozit pentru o actiune legala contra guvernului Romaniei decit sa le platesc banii HOTILOR!!!
Cel mai recent răspuns: danalinco , utilizator 14:23, 12 Ianuarie 2011
Multumesc mult, stimata doamna, pentru promptitudine si exactitate.
Cu multa placere :)

O seara buna va doresc !
Va multumesc si eu! Sarut mainile!:)
Dar daca eu am doua locuinte, nu am platit impozitul pana la 15 iulie pentru nici una din case, conform legislatiei in vigoare pana la data de 1 iulie 2010 se plateau penalitati pentru 1/2 din suma de 0,1%/zi incepand cu 31 martie 2010 pentru debitul mai mare de 50 de lei, eu sa zicem ca vreau sa achit impozitul pentru amandoua locuintele la 30 august 2010, cum mi se va acorda bonificatia dar penalitatile ????
Multumesc !!!!
nu ca as vrea sa fiu cicalitor, dar nu mi se par corect cele spuse referitor la impozitul auto:
- daca am platit inainte de 30Martie2010 impozitul integral pe 2010, beneficiind de bonusul de 5%, in acel moment eu mi am achitat datoria. nu mi se pare ca as intra la prevederea legata de 30Sept2010.

In mod normal, cum se intampla unde lucrez, este valid contractul de la momentul platii, si nu cel incheiat dupa ce am platit.
Deci logica mea imi zice ca nu ar mai trebui nimic sa platesc, pentru ca s-ar considera retroactiv.

Alte discuții în legătură

"ramasita" de plata la impozitul auto pf Crispy Crispy Buna ziua, daca am achitat impozitul auto integral in 2010, pana la data de 31.03.2010, este legal sa mi se mai perceapa un rest de plata, ca fiind ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie sorinafelicia sorinafelicia am in proprietate 2 imobile , in unul locuiesc si pe cel de-al doilea intentionez sa-l inchiriez.Pentru cel de-al doilea imobil voi mai plati impozit ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Cand a intrat in vigoare art. 252 din codul Fiscal ? Multumesc ! (vezi toată discuția)