avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social Societate Comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social Societate Comerciala

Mai este posibil ca un SRL sa aiba sediul social si domiciliul intr-un apartament de bloc?
Pentru asta trebuie ca proprietarul sa schimbe destinatia locuintei sau se poate mentona doar in contractul de inchiriere intre firma si proprietar?

Va multumesc!
Se poate in apartament, dar trebuie tinut cont si de activitatea pe care urmeaza sa o desfasori la sediul societatii. Daca e numai pentru birouri , cabinet nmedical , chestiide genul asata,cred ca e ok
Se poate in apartament, dar trebuie tinut cont si de activitatea pe care urmeaza sa o desfasori la sediul societatii. Daca e numai pentru birouri , cabinet nmedical , chestiide genul asata,cred ca e ok
Domeniul principal de activitate al firmei va fi amenajare spatii exterioare si interioare , deci activitatea propriuzisa se fa desfasura numai la sediul clientilor , si avand in vedere ca vrem sa si locuim in continuare in acelasi apartament ,nu se vor perinda clienti ,frnizori si alte chestii de genul .

Cu vecinii avem o relatie extraordinara , chiar daca am facut si niste modificari = folosirea de bormasina , ciocane si alte chestii zgomotoase , chiar si cei cu copii mici de deasupra noastra nu s-au plans , deci nu cred ca ar fi o problema.

Exista insa altfel de taxe pe care proprietarul ar trebui sa le plateasca daca inchiriaza la societate in loc de persoana fizica ?
Atunci cand va inregistra contractul la circa financiara ? Ma gandesc ca fara aceasta optiune nu se poate , nu?

Cred ca se vede cat de mult urasc birocratia ...............
Pai ar putea fi vorba de impozitul platit pe venituri din inchirierea bunurilor.Dar pt asta trebuie sa mergi la finante

Eu te-as sfatui sa incerci cat de amiabil posibil sa ii explici in detaliu, am avut si eu parte de vecini de genul acesta si iti pot spune din experienta ca or sa iti faca probleme din te miri ce fara sa ai absolut nici o vina. De aceea nu incerca sa treci peste el , adica sa iti faci actele fara acordul lui , nu stiu in ce masura este posibil, deoarece s-ar putea sa iasa si mai rau.

Eu totusi cred ca ai sa il obtii , nu se poate ca cineva sa fie asa de incapatanat daca ii explici cu vorba buna.

Nu se poate? Incapatanat? E putin spus! Nu am dispozitia sa va povestesc despre chestia asta, dar au trecut 7 ani si nu s-a schimbat situatia. Am renuntat, desi am investit in modernizarea spatiului si am facut acces separat.

Alte discuții în legătură

Apartament ca sediul social newaugsan newaugsan Buna ziua, Am o intrebare. Am cumparat un apartament acum 7 luni. Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)
Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)