Mai este posibil ca un SRL sa aiba sediul social si domiciliul intr-un apartament de bloc?
Pentru asta trebuie ca proprietarul sa schimbe destinatia locuintei sau se poate mentona doar in contractul de inchiriere intre firma si proprietar?
Eu as zice ca pentru a obtine un raspuns valabil sa ne dati informatiile toate nu pe bucatele. Deci, al cui e apartamentul? De ce sa aveti viza de flotant? De ce sa obtina permis de sedere pentru infiintare firma?
Da, este mai complicat asa ca o sa o iau de la inceput :
Eu cu logodnicul meu,care este din Anglia, stam cu chirie intr-un apartament. eu nu am viza de flotant pentru Bucuresti. El nu are nici rezidenta nici permis de sedere. nu a depasit niciodata 90 de zile consecutive in tara dar o sa fie cazul.
Noi vrem sa ne deschidem firma. Tot ce avem este acest apartament inchiriat si atat.
mie imi trebuie o solutie care sa ne permita sa si locuim in bucuresti si sa avem si firma tot aici , dar, dupa cum v-am spus nu avem decat un apartament cu chirie . Se pot face ambele in acelasi apartament?
Proprietarul e o persoana straina sau apropiata de dvs., ruda, prieten etc?
Da, se poate in principiu, dar pentru ca nu aveti nimic in Bucuresti, veti avea greutati de intampinat. Si anume multa alergatura si ceva cheltuieli. Totul in faza asta se rezuma la proprietar , cu ce e el de acord din ceea ce vreti dvs. sa faceti.