avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier judiciar persoana juridica straina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier judiciar persoana juridica straina

Buna ziua!

Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat unic in societatea romaneasca. Pot obtine acest cazier judiciar in Romania?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 09:32, 20 Iulie 2010
Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari aveti nevoie doar de cazierul judiciar eliberat de autoritatea competenta din Romania ale tuturor asociatilor (pct.2 cap.II din procedura de inscriere in registrul operatorilor intracomunitari publicata in monitorul oficial nr. 429 din 25.06.2010)
Art.6 din Legea nr. 290/2004 privind cazierul judiciar prevede la alin.1: "La Inspectoratul General al Politiei Romane se organizeaza si functioneaza cazierul judiciar central in care se tine evidenta persoanelor fizice nascute in afara Romaniei si a persoanelor juridice straine..."
De asemenea pe site-ul inspectoratului general de politie sunt detalii cu privire la actele necesare taxele ce trebuiesc platite si orarul de functionare pentru eliberarea cazierului judiciar
Buna dimineata!
Care este termenul de inscriere in registrul operatorilor intracomunitari?
Din ce inteleg eu termenul ar fi pana la prima livrare sau achizitie inntracomunitara dupa 1 august. Sau, daca nu sunt inregistrata incepand cu 1 august primesc amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 In situatia in care o societate are administrator si asociati din afara tarii (Italia), cum se poate rezolva cu acel cazier judiciar, obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar administrator persoana juridica caprice caprice Buna ziua, pentru inscrierea in Registrul operatorilor intracomunitari se cere caertificatul de cazier judiciar al administratorului. Daca administratorul este ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari ContSters22096 ContSters22096 pentru inscrierea in ac registru a unei SA este necesar si cazierul persoanei juridice sau doar cele ale administratorilor? (vezi toată discuția)