avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cazier judiciar administrator persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cazier judiciar administrator persoana juridica

Buna ziua, pentru inscrierea in Registrul operatorilor intracomunitari se cere caertificatul de cazier judiciar al administratorului. Daca administratorul este persoana juridica se scoate cazieru;l judiciar al societatii sau a persoanei fizice care reprezinta societatea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 13:46, 17 Octombrie 2011
În vederea înregistrării în Registrul operatorilor intracomunitari, persoana înregistrată în scopuri de TVA trebuie să completeze şi să depună la organul fiscal competent formularul (095) "Cerere de înregistrare în/radiere din Registrul operatorilor intracomunitari" şi certificatul de cazier judiciar eliberat de autoritatea competentă din România propriu, precum şi pe cele ale tuturor asociaţilor, cu excepţia societăţilor pe acţiuni şi ale administratorilor.

intradevar textul acesta, nu respecta nici o norma...intelegi ce vrei/nimic din el...
eu inteleg ca trebuie si cazierul judiciar al pers juridice care se inregistreaza, cat si al asociatilor ei (+al administratorului). (mai stiu ca un cazier judiciar costa 12 lei - 2 lei timbru fiscal si 10 lei taxa de cazier);
Sper sa va fi fost de folos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 In situatia in care o societate are administrator si asociati din afara tarii (Italia), cum se poate rezolva cu acel cazier judiciar, obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Inscriere in roi mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua, apelez din nou la bunavointa d-stra de a ma indruma: ce acte sunt necesare pentru inscrierea unei SC in ROI si unde trebuiesc depuse acestea? Va ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar ro - de cosminsb cosminsb Buna ziua, Doresc sa stiu daca firma A (Romania, platitoare TVA) emite factura pentru firma B (Germania, platioare TVA), se trece TVA pe factura? Factura se ... (vezi toată discuția)