Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

cementarte 
	    	Utilizator

cementarte 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 krystal50	                   

am de sters  doua  mesaje expuse de mine.  

Deoarece  problemele se afla deja pe rol,  avocatii mi-au cerut sa le sterg . Am tot incercat, pana la urma am ... (vezi toată discuția)
	                    krystal50	                   

am de sters  doua  mesaje expuse de mine.  

Deoarece  problemele se afla deja pe rol,  avocatii mi-au cerut sa le sterg . Am tot incercat, pana la urma am ... (vezi toată discuția)

cangur_albastru37	                   

acum 2 ani am fost banat, pe alt username, dupa care nu am mai intrat pe site panul acesta.
uitind parola, am apelat la butonul de recuperare parola, dupa ... (vezi toată discuția)
	                    cangur_albastru37	                   

acum 2 ani am fost banat, pe alt username, dupa care nu am mai intrat pe site panul acesta.
uitind parola, am apelat la butonul de recuperare parola, dupa ... (vezi toată discuția)

cristian damian	                   

Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
	                    cristian damian	                   

Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)