Ce lege ma obliga sa ma prezint la tribunal in calitate de martor intr-un dosar (proces) care abia acum a ajuns la tribunal dupa 5 ani , mentionez ca atunci cind "am dat declaratia "ca martor eu aveam in jur de 18 ani si declaratia a scris-o un militian -politist si eu am semnat-o , egzista vre-o lege care ma poate obliga /pedepsi daca nu ma prezint la tribunal in calitate de martor principal (am uitat sa mentionez sunt martor principal si uni politisti si-au luat lefurile pe spatele meu fiind flolosit , eu find un credul), in acest dosar eu ar trebui sa am asigurata protectia martorului , ceea ce in ROMANIA NU EGZISTA din cate stiu eu, am uitat sa specific ca am fost cautat de un politai de la circa de cartier sa dau declaratie ca am primit citatie pentru prezentarea la TRIBUNAL B. si care mi-a spus (amenintator) ca daca nu ma prezint o sa fiu amendat cu 5000lei (50mil).As vrea sa stiu si eu parerea dumneavoastra si daca egzista o lege care sa ma oblige in calitate de martor principal (fara mine nu mai egzista proces sau gresesc ?)sa ma prezint la tribunal ?(eu nu mai vreau sa am de a face cu acesti "domni"si-au luat laudele si sal pe spatele meu , dpmdv nimeni nu ma poate obiga au trecut 5 ani, lor le-a trebuit 5 ani sa faca un dosar sa ajunga la tribunal tot ei sa mearga de martori ) Va multumesc
eu am fost martor la ce sa intamplat atunci si tocmai de aceea nu mai vreau sa i-mi amintesc nimic mai ales ca a fost o inscenare a "unui domn care lucreaza in politie "care s-a folosit de mine pentru a face rau altora , iar eu chear nu vreau sa fac parte din aceasta mascarada ieftina, sa se descurce domnul respectiv , daca tot ia trebuit 5 ani ca sa ajunga cu acest dosar in instanta , nu am dosar eu si nici nu am primit alte citati pina acum , eu am calitatea de martor principal , si pentru ca tot spunea cineva de morala chear daca "prezenti"din dosar ar merita sa fie pedepsiti , eu nu vreau ,(asta e , acum gindesc altfel nu ca atunci cand m-am lasat fraierit/folosit), in plus ar trebui sa am protectie ca martor , (seamana putin cu ce se intimpla la americani in unele cazuri dar noi suntem in ROMANIA UNDE ORICE E POSIBIL) Va multumesc pentru sfaturi si astept si altele , o zi buna tuturor
egzista(exista) o posibilitate.daca acuma va laudati ca dispuneti d emai multa etica si morala,avnd in vedere ca inca nu l-ati bagat la inchisoare pe saracul om inscenat,pueti sa va miscati fizicul si sa dat o declaratie cu tot ce stiti.chear(chiar) daca din cauza dmv. acel om a stat stresat 5 ani,mergeti , ca nu e tarziu,si redatii speranta.nu uitati ca exista un Dumnezeu.poate ati fost mai naiv si prost,dar acuma mergeti si scoateti-l pe omul ala din ce l-ati bagat.
Stimate domn nu l-am bagat si nu a stat la inchisoare din cauza mea , acum daca-mi sustin declaratiia pe care am dat-o ar putea sa stea la inchisoare , deaceea nu mai vreau sa stiu absolut nimic , iar in legatura cu inscenarea am fost si eu si respectiva persoana folositi / fraieri , asta e cind crezi tot ce ti se spune .............
Concluzia e ca, daca nu mai doriti sa fiti implicat, declarati ca ati uitat tot. Daca instanta va citeste declaratia puteti de asemenea sa spuneti ca o fi fost aceea declaratia initiala, dar nu va mai aduceti aminte nimic.
Stimate domn,chiar daca aveti "remuscari" ca ati fost cinstit,nu inseamna ca dv.mu trebuie sa va faceti datoria si sa dati declaratie de martor.
Pana la urma nu dvs.l-ati pus pe cel care a savarsit o fapta sa faca acest lucru
Treaba cu folosirea este usor hilara si nu are rost sa staruiti in aceasta intrucat nimeni nu cred ca v-a obligat sa depuneti marturie intr-un fel sau altul
Eu va sfatuiesc sa declarati adevarul,intrucat riscati sa fiti sanctionat penal pentru infractiunea de marturie mincinoasa,cionform art.260 c.pen.
Declaratie politie.
chris_d
Buna ziua.
Ce mi se poate intampla daca sesizez organele de urmarire penala in legatura cu faptul ca o declaratie a mea data la politie ar fi putut fi ... (vezi toată discuția)