ainotna a scris:
Ce lege ma obliga sa ma prezint la tribunal in calitate de martor intr-un dosar (proces) care abia acum a ajuns la tribunal dupa 5 ani , mentionez ca atunci cind "am dat declaratia "ca martor eu aveam in jur de 18 ani si declaratia a scris-o un militian -politist si eu am semnat-o , egzista vre-o lege care ma poate obliga /pedepsi daca nu ma prezint la tribunal in calitate de martor principal (am uitat sa mentionez sunt martor principal si uni politisti si-au luat lefurile pe spatele meu fiind flolosit , eu find un credul), in acest dosar eu ar trebui sa am asigurata protectia martorului , ceea ce in ROMANIA NU EGZISTA din cate stiu eu, am uitat sa specific ca am fost cautat de un politai de la circa de cartier sa dau declaratie ca am primit citatie pentru prezentarea la TRIBUNAL B. si care mi-a spus (amenintator) ca daca nu ma prezint o sa fiu amendat cu 5000lei (50mil).As vrea sa stiu si eu parerea dumneavoastra si daca egzista o lege care sa ma oblige in calitate de martor principal (fara mine nu mai egzista proces sau gresesc ?)sa ma prezint la tribunal ?(eu nu mai vreau sa am de a face cu acesti "domni"si-au luat laudele si sal pe spatele meu , dpmdv nimeni nu ma poate obiga au trecut 5 ani, lor le-a trebuit 5 ani sa faca un dosar sa ajunga la tribunal tot ei sa mearga de martori ) Va multumesc
nu aveti cum sa nu va prezentati... cel mai bine este sa va prezentati si sa spuneti ca nu va mai amintiti nimic ca a trecut mult timp de la eveniment.