Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarele problema : o intreprindere indiv deschisa in 2004 nu a platiti niciodata contributia la casa de pensii , sanatatea si impozitul insa da .Nu a stiut ca este obligatoriu si nici domnii de la diverse controale nu au sesizat acest lucru . Cum trebuie sa prodeze acum?
O alta intrebare este : se poate angajata cu contract de administrator la detinatorul intreprinderii individuale , si daca da ce taxe trebuie sa plateasca .?
Din cele de mai sus deduc ca ati urmat procedura obligatorie de preschimbare impusa de OUG 44/2008. (Daca nu, spuneti-mi, deoarece atunci ar sta altfel treburile.) Mai inteleg ca in paralel nu ati fost angajat cu contract individual de munca in alta parte...
Din fericire, cas-ul datorat nu se incaseaza retroactiv, insa se lasa cu amenda...
Sfatul meu este sa va prezentati cat mai urgent la csa de pensii de care apartineti pentru a incheia contractul cu ei. Dar puteti face urmatorul "artificiu", ca sa scapati de amenda: solicitati incheierea unui contract facultativ in baza caruia sa platiti de acum inainte contributia, fara a invoca intreprinderea individuala.
Da , am urmat procedura , nu mai sunt pfa sunt intreprindere individuala , si nu am contract de munca in alta parte . Sa inteleg ca as putea sa ma duc maine si sa zic ca eu "Intreprindere individuala X" vreau sa inchei cu dvs Casa de pensii un contract de pensie facultativa , pt o suma pe care o doresc eu ?Dar cu pensia obligatorie cum ramane atunci ?
Raportarea prin declarația 406 poate fi dificilă și complicată, în special în ceea ce privește colectarea și verificarea datelor din diverse surse. Problemele pot apărea din diverse motive, cum ar fi erori de import/export, probleme de reconciliere a conturilor, erori de codificare a conturilor, dificultăți în găsirea informațiilor necesare și multe altele.
În cadrul cursului, vom discuta despre cele mai frecvente probleme întâlnite în raportare, cele mai bune practici în materie de verificări și corelații SAF-T, cum să faceți față problemelor și erorilor care pot apărea în timpul procesului de raportare, astfel încât să le rezolvați într-un mod profesionist și eficient.