avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata

As dori sa stiu daca un concediu medical decaleaza concediul fara plata deja luat!Stiu ca in cazul concediului de odihna, concediul medical survenit in timpul concediului de odihna, acesta decaleaza restul de concediul de odihna, acest lucru este valabil si in cazul concediului fara plata deja luat?!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:27, 8 Iulie 2010
Da!
1. Din OUG 158/2005:
Art. 16. -
(1) Asiguraţii a căror incapacitate temporară de muncă a survenit în timpul concediului de odihnă sau al concediului fără plată beneficiază de indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă, concediul de odihnă sau fără plată fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate să fie reprogramate.

2. Asadar nu se decaleaza CO sau CFP ci se reprogrameaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa ma duc la servici goplanet goplanet Am avut concediu de odihna până azi inclusiv, dar azi am luat un medical pentru 5 zile, începând cu ziua de azi. Pe data de 16 martie am făcut și o ... (vezi toată discuția)
Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu fara plata/concediu medical Atobias Atobias Buna ziua, Mi-am luat concediu fara plata la locul de munca 60 zile ca sa-mi rezolv mai multe treburi personale. In aceste 60 zile, pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)