avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pentru inteligenti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pentru inteligenti

Care sunt avantajele si dezavantajele ca o societate X sa infiinteze o soc.Y?Adica sa se imparta o societate, sa se lucreze pe doua societati?
Ma refer la toate aspectele pe care le implica(juridic, financiar, administrativ etc.)
Va multumesc.Stiu o gramada de societati care lucreaza in acest mod.Cred ca se fac tot felul de "artificii legale".
Cel mai recent răspuns: adiflorescu , utilizator 03:23, 9 August 2007
De asemenea, un alt avantaj ar fi ca fiind doua societati, ar putea beneficia de fonduri europene ambele societati.
Fondurile europene se acorda pentru proiecte, nu pentru societati. Adica o societate poate initia 10 proiecte de succes si primeste finantari pentru fiecare in parte iar alta societate nu initiaza niciun proiect si nu primeste finantare.
Bineinteles, dar o societate nu poate beneficia de 10 finantari pentru 10 proiecte:O, ci doar de maxim 2, dar daca sunt 2 societati, si cea de a doua poate beneficia de finantarea a max.2 proiecte.
Maxim 2 proiecte pot fi sustinute prin fonduri europene?:-/
da, eu asa stiu ca doar 2

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de protocol srl-d? fadidraghici fadidraghici Buna ziua Sper ca am postat unde trebuie. As vrea sa stiu cum sta treaba cu cheltuieli de protocol pentru SRL-D pentru firmele care au ca domeniu de ... (vezi toată discuția)
Activitati promotionale agenti economici popalexa popalexa Buna seara!! Un imm, daca doreste sa stimuleze vanzarile, prin acordarea unor premii (constand in anumite produse: genti, geci...etc) colaboratorilor, ... (vezi toată discuția)
Avantaj pt. imm-uri? xdx493 xdx493 As dori sa stiu care este avantajul IMM-ului fata de SRL, mi-a explicat cineva foarte vag si fara amanunte. De asemenea, cum as putea inregistra un IMM ... (vezi toată discuția)