avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasare gard intre proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasare gard intre proprietati

Am un teren intre doua proprietati vecine. Masuratorile au fost facute inainte de achizitionarea terenului si erau deja amplasati stalpii pentru garduri. Acum doresc sa construiesc gard, respectand masuratorile existente. Unul dintre vecini considera ca masuratoarea nu este buna si doreste sa amplasez gardul asa incat mie mi se ingusteaza parcela. Aceasta hotarare a luat-o dupa ce in prealabil m-a ajutat sa incep lucrarile, sa sap santul si sa cofrez fundatia. Cum se procedeaza pentru o noua masuratoare cadastrala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 10:46, 12 Iulie 2010
Doamnele Arabela 44 si elenas 68 au dreptate cu precizarea ca:
Dvs.pentru a elimina si mai multe probleme cereti expertului si intarusarea.
Va costa( intarusarea ) ~100 lei. Este mult mai sigur.:luck:
~ Conținut șters la cerere ~
nu orice fel de masuratoare va lamuri problema ci numai una in sistem stereo 70.sunt multi cadastristi care vin cu ruleta si atunci mai rau va incurcati.mai mult trebuie sa obtina coordonate precise de la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! bogalina bogalina Am cumparat de curand un lot de teren in suprafata de 563 mp dintr-un lot mare de 4000mp(4033 la masuratori).Conform procedurii,am facut intarusarea terenului ... (vezi toată discuția)
Litigiu doxypop doxypop De catava vreme am probleme legate de delimitarea terenului cu un vecin . Am solicitat unui expert topograf o delimitare exacta a terenului meu conform ... (vezi toată discuția)
Intarusare MatiesIon MatiesIon In anul 2005 am primit donatie 3600 mp teren arabil in extravilan de la bunicul meu. Am intocmit planul cadastral impreuna cu toate celelalte acte si am ... (vezi toată discuția)