avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ce etape trebuiesc parcurse pentru obtinere fonduri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ce etape trebuiesc parcurse pentru obtinere fonduri implementare proiect in favoarea copiilor cu dizabilitati

se finanteaza in cadrul unui proiect scoila pe fonduri europene
la un capitol se cere
realizarea unor retele a persoanelor implicate in evaluarea masurilor de experimentare sociala
ce inseamna si ce etape trebuie parcurse;
Cel mai recent răspuns: MARCEL MOLNAR , Consilier juridic 15:56, 17 Iulie 2010
va multumesc
dar eu am dorit doar o explicatie la un text, format dintr-o propozitie,

nu am inteles bine textul din gestionar, asta a fost tot, puteti sa vedeti intrebarile mele

nu am dorit un proiect,
va multumesc pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR se finanteaza in cadrul unui proiect social pe fonduri europene- actiuni finantate transferabilitate sau inventar al rezultatelor obtinute in cadrul ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Fonduri (masura 112)- lcepan lcepan Detin teren,cladire,un numar de aproximativ 100 de capete capre si dorinta de dezvoltare a domeniului de activitate. Care sunt pasii \"da capo al fine\" pe ... (vezi toată discuția)