Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care vreau sa o inmatriculez in RO(mi-am facut programare pe 19.07.2010 la R.A.R. si sper k tot in aceeasi zi sa o inmatriculez),a fost adusa de o cunostinta de-a mea pe data de 13.11.2008 din Italia pentru export,a scos cele 3 perechi de numere rosii la care a avut dreptul,dar nu a mai apucat sa o inmatriculeze(pe atunci taxa era de doua ori mai mica decat acum).Intrebarea mea este: daca o inmatriculez pe 19.07.2010,am vreo sansa sa imi recuperez banii?Precizez ca sunt din Bacau,iar aici nu prea am auzit de exemple de restituire integrala a taxei auto.As putea singur sa ma descurc sau trebuie sa apelez la ajutorul unui avocat.Multumesc anticipat,
Grigori Mihaita
interesati-va in jud Bacau, daca se restituie taxa platita dupa 15 februarie 2010 si apoi actionati in instanta.
La noi Curtea de Apel Alba Iulia si Cluj astfel de taxe nu se restituie.
Poate mai scriu alti colegi din alte zone ale tarii,cum este practica la ei.
Va multumesc mult pt. raspuns,dar ce s-a intamplat pe data de 15 feb.?De ce nu mai merge treaba la fel ca inainte?Am tot urmarit subiectul asta pe forum si nu de putine ori am dat de acelasi raspuns.