avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare pentru un golf4 nou ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare pentru un golf4 nou ,achizitionat in leasing!

In sept 2008 am achizitionat o masina Euro 4,noua in leasingpe 5 ani.am platit cca 700 euro taxa poluare. pot recupera taxa! aveti mai jos corespondenta pe care am facut-o cu vanzatorii si firma de leasing!

Aveti mai jos raspunsul de la colegii de la Porsche Leasing Romania in legatura cu recuperarea taxei de prima inmatriculare.Documentele necesare inceperii acestor demersuri se pot obtine de la : office@porschebank.ro sau Tel.: +40.21.208.26.00 sau Fax.: +40.21.208.26.05

Cu stima,

Sebi

From: Marian Cochior [mailto:marian.cochior@porschebank.ro]
Sent: Friday, July 16, 2010 8:31 AM
To: Eusebio Olaru
Subject: Re: client : SC RODALCO SRL / 9013784 / 137181.

Salut Sebi,

Conform ordonantei data de guvern, taxa se aplica pentru auto noi care se inmatriculeaza prima data in Romania. Din aceasta cauza, clientii de masini noi nu-si pot castiga taxa in instanta.

Aceasta taxa nu se aplica daca respectiva masina a fost inmatriculata initial in alta tara : in aceasta situatie sunt clientii care au castigat in instanta taxa de poluare.

Daca un client PLR, doreste pe propriile lui cheltuieli sa dea statul in judecata, trebuie sa solicite la PLR, CSC (customer service), urmatoarele documente:

-imputernicire pentru a reprezenta PLR in instanta, pt. subcontractul respectiv,

-dovada platii taxei, de catre PLR

Multumesc,

Marian
va multumesc de raspuns!
rodica bratu
Pensiunea Ruby,nN
Vatra Dornei
www.pensiuneavatradornei.ro
mob:0727732731
E-mail :rodalco2003@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 13:26, 16 Iulie 2010
nu se poate recupera aceasta taxa ;
se recupereaza doar la masinile vechi care au mai fost odata inmatriculate in alt stat ;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de prima inmatriculare/poluare abuziva? zengy4u zengy4u Salutare tuturor, am o intrebare, e destul de interpretabila legea si imi incerc ultima sansa aici, mi-am cumparat o masina noua prin porsche leasing, euro ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare - masina noua in leasing DariaB DariaB Buna ziua. Am achizitionat un Citroen C4 in leasing pe 23 decembrie 2009 si a fost inmatriculat de catre firma de leasing la finalul lui ianuarie 2010. Desi ... (vezi toată discuția)