avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducere tichete de masa si tichete cadou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducere tichete de masa si tichete cadou

tichetele de masa si tichetele cadou ,fiind venituri salariale intra in fondul de salarii, in brut?Fiind impozabile, impozitul fiind legat de deducere , acestea ar trebui sa intre in brutul total si la acest brut sa se calculeze deducerea?
Cel mai recent răspuns: dalias , utilizator 00:03, 13 Aprilie 2011
Angajatorul. REegulamentul lui zice ca primesc tichete cadou de craciun pentru copii toti angajatii, inclusiv cei in CIC.
Sindicatul poate da tichet cadou unui membru aflat in cic care plateste in continuare cotizatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul impozitului pentru tichetele de masa feola feola Am distribuit tichete de masa in data de 27iulie2010 pentru luna iulie.Se retine impozit pentru ele la lichidarea lunii iulie ?Se retine 16% numai pentru ... (vezi toată discuția)
Tichetele de masa afecteaza valoarea deducerii din statul de plata? agnes1999 agnes1999 Va rog sa-mi explicati, daca tichetele sunt asimilate veniturilor salariale si apare impozitul aferent pe statul de plata, cum e cu deducerea personala ? ... (vezi toată discuția)
Impozitarea tichetelor de masa adriana.karageorge adriana.karageorge Urmare noilor reglementari, impozitarea tichetelor se face aplicand 16% la suma nominala a tichetelor sau suma reprezentand valoarea tichetelor se aduna la ... (vezi toată discuția)