avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare activitate firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare activitate firma

Buna ziua, am o nelamurire , asoc. a suspendat activit firmei cu 01.06.2010. ce declaratii depun la 25.07.2010, la 25.06.2010 am depus declaratiile aferente kunii mai, sal au fost dati in somaj, multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 19:25, 18 Iulie 2010
Se depun toate declaratiile pe 0.
Pentru viitor daca nu doriti sa mai depuneti trebuie formulata solicitare de conditii derogatorii la AFP.
Completez la ce a spus colegul
Cu certficatul constatator de la ORC mergeti la Administratie sa cereti regimul derogatoriu,cu conditia ca toate platile sa fie la zi.
La decl. 100 veti avea impoz. pe profit sau minim declarat la trim 2(aferent celor 2luni).De asemenea veti avea de depus Bilantul la 30.06.2010 pina pe 13.August.Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orc sau administratie financiara ? NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua, Cand s-a introdus forfetarul ,eu cu o societate care n-a functionat niciodata am intentionat sa depun declaratia 100 in iulie 2009 tot pe 0 insa ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)