avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare teren ansamblu rezidential
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare teren ansamblu rezidential

Buna ziua,

Sunt in procesul de cumparare a unui apartament intr-un Ansamblu Rezidential. Apartamentul se afla in prima cladire din viitoarele 10 cladiri cat va avea Ansamblul. Pe langa Apartament, Cota indiviza comuna din cladire(spatii comune) si terenul de sub cladire, va mai trebui sa detin cota indiviza comuna si din suprafata totala a terenului aferent intregului ansamblu ---------------?
Multumesc
Contractele se fac pentru fiecare situatie in parte, nu cred ca va foloseste la nimic un "model".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari tanasievladgrigore tanasievladgrigore Buna ziua, Am cumparat un teren la marginea unui mini ansamblu rezidential saumai bine spus sunt cateva case care s-au constituit intr-o asociatie. ... (vezi toată discuția)
Cotă parte indiviză pentru case în ansamblu rezidențial adrian.miu adrian.miu Cum se calculează cota parte indiviză în cazul proprietăților case + curte la un ansamblu rezidențial? Proprietarii din ansamblul rezidențial nu detin ... (vezi toată discuția)
Teren in proprietate, dar la care au acces si vecinii. Valentin2222 Valentin2222 Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc de 2 etaje, unde apartamentul de la parter are si o curte (teren) in proprietate, ingradita, cu acces ... (vezi toată discuția)