avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-a zis cu reabilitarea termica a blocurilor!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-a zis cu reabilitarea termica a blocurilor!

Guvernul a dat o OU prin care s-a razgandit si nu mai finanteaza reabilitarea termica a blocurilor, dar se ofera sa plateasca dobanda la creditele pe care le-ar face asociatiile de proprietari pentru o asemenea actiune...si garanteaza creditul :))

Nu zau!!! Chiar asa?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 11:44, 27 Iulie 2010
a, da.. la noi iese din discutie si sa facem credit, multi au restante la intretinere.
multi proprietari au izolat apartamentul lor si or sa mai izoleze. arata urat blocul,asa peticit, daca nu facem toti.
pacat...
Si uite asa, orice idee buna a murit de mica...
Eu aveam " o piatra pe inima", intrucat vechea conducere a Asociatiei, isi daduse acordul pentru anveloparea blocului, dar, ma gandeam cu groaza, ca daca se demarau lucrarile, in conditiile in care Guvernul taie de peste tot, din toate bugetele. Asociatia se putea trezi ca trebuie sa suporte o cota parte din costuri, imposibil de platit, avand si asa restante cu "tonele"! Adica, eram buni de scos la mezat!

Nu va suparati pe mine pentru ceea ce spun, dar, mi s- a luat piatra de pe inima, prin hotararea / ordonanta data! Asociatia noastra ar fi fost ca si un chel, ce isi dorea exact ceea ce ii lipsea: "Tichia de margaritar!":sorry:
In cazul lucrarilor incepute... le duceau pana la capat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iulie 2010
Armenteros, utilizator
Pana la capat ori pana la capataiul celui ingropat in datorii?:D

Alte discuții în legătură

Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Obligatii? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Pentru niste familii cu venituri financiare mici, la intrebarea ce o pun in numele lor,rog un raspuns.La lucrarile de reabilitare termica si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia - anveloparea blocului fleancu fleancu A timis catre d-nul primar pe 29 iunie un e-mail din care redau \":In urma cu ceva ani pe bloc au fost montate antene ale unor firme de telefonie mobile, ... (vezi toată discuția)