Am cumparat o masina dintr-o piata auto, dar respectivul mi-a zis ca masina nu e pe numele lui, ci pe numele sotiei, am fost la inmtatriculari si doamna de acolo a zis daca are copia de la buletin a proprietarei nu e nevoie de ea personal. Am facut actele, contractul de vanzare/cumparare, urmand sa pletesc taxele la primarie iar dupa reinmatricularea, toate bune si frumoase. Cand am ajuns acasa am vazut ca pe cele trei exemplare de vanzare/cumparare mi-a gresit al doilea nume, dar pe certificat e scris corect. Iar proprietariei ia gresit judetul, ia trecut alt judet. Si mare problema, am aflat ca el nu era sotul respectivei doamne, defapt el nu avea nici o treaba cu masina.
Deci sar putea sa am probleme, avand in vedere ca totusi am actul de vanzare cumparare si is trecut imputernicit pe certificat?
Putin mai detaliat s-ar putea?
In caz ca persoana respectiva se "da la fund" si nu imi mai trimite actul precum nu are datori sa pot radia masina si sa o inmatriculez si proprietara masina sa nu recunoasca ca a vandut masina sau a fost vanduta fara voia sa, as putea ramane si fara masina si fara bani?
Tu cu proprietara n-ai vorbit nimic? Cum sa dai banii unuia care nu e proprietarul si proprietarul nu stie nimic de el. Daca n-avea o procura ca poate vinde masina, te-a pacalit.
Pai am fost intr-o piata de masini, mi-a placut masina m-am uitat la ea, domnul a zis ca este masina sotiei, dar nu mi-a trecut prin cap sa verific daca este sotul, omul parea serios, nu ma asteptam. Omul avea toate actele, avea copie de buletin a proprietarei, avea tot. Iar cu copia respectiva am putut face actul de vanzare cumparare, la un birou de acte auto.
Radiere masin
iuli113
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta:
Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)