avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in Romania

Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este din Franta? Ne trebuie acest cazier pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:26, 31 Iulie 2010
1
Pentru cazierul judiciar al unui administrator Persoana Juridica straina (Franta ?) se depune cerere de eliberare cazier la Directia Generala a Politiei;
2.
Pentru cazierul judiciar al unui administrator Persoana Fizica straina (Franta ?), trebuie ca un cetatean roman sa depuna o cerere de eliberare cazier, insotita de o procura de imputernicire autentificata in tara straina, tradusa si legalizata in romaneste la Sectia de Politie teritoriala conform domiciliului cetateanuli roman.
P.S.
Pentru Registrul operatorilor va trebuie si un certificat de la ONRC din care sa rezulte ca persoana straina este administrator.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
legalmgm, utilizator
Noi ne incadram la punctul 2: persoana fizica straina (Franta). Problema este ca el sustine ca la ei in Franta, aceasta procura de imputernicire nu este un act notarial si ca nu are logica sa fie autentificat de catre un notar din Franta.
Ma puteti ajuta cu mai multe detalii in acest sens?
Si un Avocat poate certifica semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la roi dianacrisan dianacrisan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si ... (vezi toată discuția)
Importuri si tva alin_b alin_b Buna ziua Am trecut de curand ca platitor de TVA si as vrea sa aduc niste produse din UE cat si din afara UE(ex China); mai am nevoie de alt document legat de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociati straini luizacsinte luizacsinte Nelamurire !! Infiintare firma in Romania, cu 2 asociati straini, unul persoana juridica si altul persoana fizica. Cum se dau declaratiile pe proprie ... (vezi toată discuția)