avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice act de adjudecare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

act de adjudecare

buna ziua,
am si eu o intrebare si as ruga pe cei ce sunt in tema sa ma ajute in a o solutiona. am achizitionat un imobil prin licitatie publica in urma careia s-a incheiat procesul verbal de licitatie dupa care in urma achitarii integrale s-a semnat actul de adjudecare.actul de adjudecare a fost semnat acum o luna iar cei de la banca creditoare(el fiind ipotecat, inscrisa ipoteca in cartea funciara) nu poate radia ipoteca deoarece nu i-au virat banii.ce ar trebui facut?inteleg ca nu pot inscrie actul de adjudecare in cartea funciara fara o declaratie a bancii conform careia ipoteca a fost radiata.pe langa acest aspect m-am confruntat, momentan, si cu o datorie a imobilului catre administratia blocului (o intretinere restanta).sunt obligata sa platesc acea suma daca la momentul respectiv nu eram in posesia imobilului?precizez ca actul de adjudecare a fost semnat cu data de 30.06.2010

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: diana mihaela , utilizator 23:23, 27 Iulie 2010
adica executorul nu a cerut inainte de vanzare un extras de carte?
trebuie sa platiti datoriile din extras
avem o copie a extrasului de carte funciara care este datat in anul 2008 (ni l-au furnizat cei de la banca creditoare ) ,atunci este si inscrisa ipoteca in favoarea bancii respective pentru suma datorata +celelalte obligatii de plata aferente creditului, precum si interdictia de instrainare.la ce datorii va referiti?la cele precizate in cf?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
diana mihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament prin licitatie publica cu probleme eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin licitatie publica. Debitorul avea datorii la BANCA A care l-a scos la licitatie, iar din actele executorului ... (vezi toată discuția)
Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)