avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa notariala pentru schimbul unui teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa notariala pentru schimbul unui teren

buna ziua,
imi puteti spune cam cat ar fi taxa notariala pentru schimbul unui teren cu alt teren,
Cel mai recent răspuns: Alexandru Suteu , Consultant fiscal 06:16, 28 Iulie 2010
Costurile vi le spune notarul, depinde de zona, intravilan/extravilan etc.
La adresa: www.unnpr.ro, gasiti ghidul orientativ al valorilor proprietatilor imobiliare din toata tara ( ghid folosit de notari in derminarea taxelor pe care le aplica tranzactiilor imobiliare) in aceste ghid puteti identifica valorile imobilelor pe care vreti sa le tranzactionati pe analitice ( =stabilind valoarea in functie de localitate, strada , ...). Referitor la valoarea efectiva a taxelor notariale, pe net gasiti calculatoare de taxe notariale ( luati valoarea imobilului din GHID-ul publicat anual de unnpr ( Uniunea nationala a notarilor publici din Romania) si o introduceti in "calculator"...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie zsuzsa78 zsuzsa78 Buna, daca poate sa-mi spuna cineva cca cat ma costa la notar transcrierea unui teren intravilan, de 0.100 HA, dat in donatie de catre bunica. Multumesc, ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare teren adinaelena adinaelena Buna seara Am si eu o intrebare :cam cat ar costa actele pentru cumpararea a 15.000 mp de teren extravilan(camp) si 900 mp de teren intravilan cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza ContSters135021 ContSters135021 Cum se face expertiza?Cum se calculeaza terenul extravilan,si cel intravilan?Exista un ghid cu preturile pentru fiecare zona? (vezi toată discuția)