As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
...900 nu vor fi... Eu am sunat in jurul orei 12 la Baroul Bucuresti si secretara mi-a spus ca sunt cam 500.
...Intradevar..avem ghinionul de a da prima proba oral. Sa speram ca...va fi bine! Spor la invatat tuturor!
Am si eu o intrebare......voi chiar puteti sa stapaniti toate subiectele?mie mi se pare ca sunt formulate prea in detaliu si prin urmare tr sa stim cam tot ce e prin carti........mai ales la proc pen.voi ce mai ziceti?cum stati cu moralul?;)
Am si eu o intrebare......voi chiar puteti sa stapaniti toate subiectele?mie mi se pare ca sunt formulate prea in detaliu si prin urmare tr sa stim cam tot ce e prin carti........mai ales la proc pen.voi ce mai ziceti?cum stati cu moralul?;)
Este cert ca subiectele cuprind aproape intreaga materie.Este destul de scris la majoritatea.Insa trebuie sa iti esentializezi cateva idei la fiecare si apoi sa le dezvolti.Probele scrise sunt de cate 4 ore, deci cate 2 ore pentru fiecare materie si am inteles ca anul trecut au fost cate 3 subiecte la fiecare.
Dar stie cineva ce subiecte au fost anul trecut?
Am urmarit dezbaterea si m-am decis sa va intreb anumite aspecte de care eu sunt nelamurit. In primul rand, vreau sa stiu care sunt subiectele care s-au dat anul trecut. Daca le stie careva il rog sa le posteze pe acest forum.
Eu am o mare nelamurire: avem voie cu codurile pe banca la examen? Exista la un moment dat pe site, la metodologie, o precizare conform careia nu aveai voie cu materiale, in afara codurilor adnotate sau comentate. Din asta am inteles faptul ca avem voie cu ele pe banca. Azi cand am intrat pe siteul Baroului Bucuresti, nu mai aparea.
Din anii trecuti cam ce procent din candidati au reusit admiterea?