avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare REVISAL

Am o incetare de contract conf art,61 lit.1.
Angajatul lipseste nemotivat incepand cu data de 05.06.2010.
Dupa intocmirea actelor de cercetare disciplinara ii inceteaza contractul la data de 12.03.2010.
IN REVISAL LA POZITIA - "INCETARE CONTRACT" - CE DATA VOI TRECE ???:O
Cel mai recent răspuns: mihaiu10 , utilizator 10:15, 5 Octombrie 2011
tudorvaleriu a scris:

1. Daca ITM verifica Revisal nu vor considera ca persoana in cauza a lucrat pana pe 12.06.2010 ci vor constata ca atunci i-a incetat CIM.
2. Nu este problema dvs. ce va crede sau nu viitorul angajator. Este problema acestuia.

Va multumesc pt ajutor.
Va aparea in declaratiile depuse la CAS, Somaj si Sanatate zile suspendate care nu sunt stagiu de cotizare
Daca ITM-ul verifica Revisal va constata ca pana in data de 12.06.2010 acea persoana a avut calitatea de salariat, chiar daca a avut sau nu absente nemotivate.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
am o mare rugaminte, poate sa mi explice si mie cineva pas cu pas ce trebuie facut la un cabinet medical care are un singur angajat cu privire la ordinul 500 din 2011 si revisal. vreau sa precizez ca pana acum n-a fost raportat nimic catre ITM. De cand trebuiau raportate datele catre ITM? le pot raporta si pe lunile trecute? se raporteaza lunar aceste date?
REVISAL-ul se foloseste din 2007 , cand s-au preluat salariatii activi la 31.12.2006 ... de atunci se foloseste acest program ...

Pe pagina de mai jos gasiţi informaţii utile cu privire la registrul general de evidenţă a salariaţilor în format electronic
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Nemotivat comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatorul caz: un salariat care nu s-a mai prezentat la munca, nici nu a raspuns la telefon , i-am facut convocare pentru cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - revisal baum_eva_edith baum_eva_edith Buna ziua, Salariatul vine ultima zi la lucru in data de 19.01.2011( pontat ). Incetarea CIM este 20.01.2011( cred ca nu poate inceta in 19 daca el este ... (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)