gheorghe2010111 a scris:
Banca unde cetateanul care mi-a transferat banii in este in alta tara, cetateanul nefiind roman.
Banca din Romania, m-a sunat si mi-a spus ca au primit o scrisoare de la banca strainca, a cetateanului care mi-a trimis banii, 7500e, in care scria ca transferul a fost eronat. Am vazut si eu scrisoarea.
Dv. vorbiti despre doua banci. Ati omis cateva detalii pentru a- mi da seama care este legatura dintre ele si pentru a intelege de ce dv. ati primit o scrisoare de la banca din Romania?!
In fine...dv cunoasteti mai bine speta... dar, eu v-as recomanda sa formulati o sesizare la Crima Organizata ori DIICOT, pentru ca deja ati fost implicat, prin inselaciune, in operatiunile unei retele de infractori care au un mod de operare in furtul din conturile bancare, folosindu- se de " inocenti" ca dv.
Pentru siguranta financiara a dv., de a nu fi pus in situatia sa platiti din propriul buzunar cei 7 500 euro, alegeti ceea ce v- am recomandat.
Faptul ca ati primit deja o "instiintare" sa- i puneti la loc in cont, ar trebui sa va dea de gandit:-/
Spuneti ca asteptati "scrisoarea" de la DIICOT?
:wassat: Ma scuzati, este prima oara cand aflu ca DIICOT- ul scrie scrisori:O
Sau poate ati vrut sa spuneti ca DIICOT- ul va va transmite in copie scrisoarea Bancii?!