avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu telefoane.eu numai serviciu,somaj,etc...am vb o data cu o d-na de la ei,a vb frumos(cred ca eram client nou:P).este un card de credit,si la contactarea lui,nu am primit niciun exemplar de contract!deocamdata numai pot plati,iar astia de la eos,banuiesc ca nu ii intereseaza asta.ce ma sfatuiti?
cica pe 15-19 sept ma cheama astia de la bcr,sa semnez nu stiu ce aliniere...ideea este,ca si sotia are un card de credit,dar ei nu i-au trimis un astfel de sms...este la zi cu plata ratelor.sa ma duc...sa nu ma duc...
fotolist a scris:

cica pe 15-19 sept ma cheama astia de la bcr,sa semnez nu stiu ce aliniere...ideea este,ca si sotia are un card de credit,dar ei nu i-au trimis un astfel de sms...este la zi cu plata ratelor.sa ma duc...sa nu ma duc...:rolleyes:


vedeti ca va baga sub nas ceva scris marunt, marunt... si va duc cu vorba despre foootbal, vremea d-afaaaara, ce "clieeeent" bun sunteti (ati fost, cat timp ati "cotizat":)) ) dvs. :rolleyes:...
de fapt vor sa schimbe "garantiile" din venituri (care nu mai sunt), in bunuri... daca va duceti, va "aliniaza", cum le-ar conveni lor:)) ... ce sa mai "semnati"? ... nu mai semnati nimic, ati semnat destul in 2007.B-)
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
ContSters123067, utilizator
pai a fost cineva,da asta era la zi..si l-a luat cu abureala..''ca ,hai d-nu x,sa mancam si noi o paine buna si dvs.''.i-a bagat sub nas niste fise,ca cica dobanda ar fi numai miere!

Rog frumos userii care au folosit identitati/nume societati bancare, in mesajele postate, sa le stearga.
Va reamintesc tuturor, faptul ca, in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica.

Multumesc pentru intelegere.

O zi buna!

fotolist a scris:

in niciun caz nu ma sustrag...dar cred,ca pe cei de la banca nu ii intereseaza ca nu am eu sa platesc.iar cu reesalonarea nu se face nimic,pt ca tot nu am sa platesc,daca momentan nu lucrez:sorry:


corect sa fiti sigur ca banca nu este interesata, puteti cere o perioada de gratie sau o reesalonare dar trebuie sa stiti ca dupa ce trece aceasta perioada de gratie rata dvs aproape se va dubla, daca se va ajunge la executare va vor indisponibiliza bunurile imobile sau mobile pe care le detineti, iar daca pe viitor va veti angaja va pot retine 1/3 din salariu; acum intrebarea este vreti sau nu mai vreti sa platiti, daca vreti sa platiti ceva puteti sa alegeti solutia reesalonarii datoriei dar va sfatuiesc sa vb cu Banca nu cu firma de recuperari , daca nu vreti sa mai platiti aveti grija ce vb cu cei de la Eos la tel deoarece convorbirile se inregistreaza si daca vi se propune vreo solutie si o acceptati este cam acelasi lucru ca atunci cand ati semna un angajament de plata nou, deci pt varianta 2 nu mai vb cu ei la tel si nu semnati nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de recuperari creante nicolae giorgiana nicolae giorgiana buna seara.in2006 am facut un credit la bcr d 20mil(lei vechi)am platit doar 6 rate dupa care am plecat si nu am mai avut posibilitate sa platesc,mentionez k ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firmele de recuperare danut_daniel danut_daniel buna seara problema mea la care caut solutie este urmatoarea in 2006 am luat un credit de la BCR. am platit 1 an dupa care din diverse motive nu am mai ... (vezi toată discuția)
Cerere reesalonare rate banca Bianca C. Bianca C. Buna seara,daca nu deranjez as dori un raspuns de specialitate in urmatoarea problema: in data de 17.11.2009 am depus o cerere la BCR pentru a-mi reesalona ... (vezi toată discuția)