avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200 Rectificativa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200 Rectificativa

Buna ziua. Daca am descoperit erori in declaratia D200 depusa deja la ANAF, si doresc sa operez schimbari in Rectificativa, nu voi fi penalizat ? In plus anul trecut nu am avut de plata diferente de impozite. Acum observ ca in instiintarea care am primit-o zilele acestea mi se spune ca trebuie sa platesc 1681 RON. Si inca un aspect : am trecut pe acelasi formular D200 si veniturile obtinute din colaborari si veniturile obtinute de la postul de munca. Am totalizat si am trecut in declaratie. Oare e bine? . In plus, in cele doua documente (situatia fiscala de la servici si instiintarea de la ANAF) sumele nu sunt identice.


Ce pot sa fac? Se poate rezolva totul cu Declaratia Rectificativa?
Va multumesc anticipat si va sunt recunoscator pt eventuale raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 20:04, 6 August 2010
in declaratia 200 nu se declara veniturile de natura salariala, se declara numai veniturile din activitati independente.

depuneti urgent declaratie rectificativa, deoarece veti plati majorari de intarziere pana la data depunerii ei si ulterior pana la data stingerii intregului debit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa la 101 moniklauleanu moniklauleanu Am preluat de curand un grup de societati ale unui actionar. Actele au un circuit defectuos si ajung in contabilitate tarziu. Astfel am descoperit documente ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% din venitul membrului fondator/asociat ong Elena_Anim Elena_Anim Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca si membrii fondatori sau asociatii unui ONG (de protectie a animalelor) pot directiona 2% din impozitul pe venit (venit ... (vezi toată discuția)
Greseala in d200. cum procedez si ce penalizari se aplica? monovertex monovertex Buna ziua, Am avut un PFA in 2015, pe care l-am inchis la sfarsitul anului. La depunerea D200 (la inceputul lui februarie 2016) am facut o greseala in ... (vezi toată discuția)