avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in tara,tata a apucat sa plateasca taxa auto(cam 5500 ron),dupa care mi-a vandut mie masina.el nu apare in cartea masinii,eu am inmatriculat-o.acum vreau sa stiu daca el poate sa dea statul in judecata pt.restituirea taxei?!din pacate nu mai gasesc chitanta,sa vad daca masina mi-a fost vanduta inainte sau dupa ce a platit taxa!exista vreo modalitate sa fac rost de chitanta?!multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucian_2010 , utilizator 19:56, 19 Septembrie 2010
poate ca e interzisa reclama pe forum,dar chiar vreau o recomandare pentru un avocat care poate sa castige un proces pentru taxa si care poate pleda in ploiesti.pana acum am avut parte doar de onorarii uriase cerute de avocati(30% din taxa)lucru ce mi se pare exagerat.daca are cineva vreo idee poate sa-mi trimita un mesaj pe privat sau mail la lucian_im@yahoo.com.Va multumesc!
Accesati web site-ul nostru pentru detalii.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
up!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)