avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... USH/ (re)licentiere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

USH/ (re)licentiere

Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in anul sustinerii licentei?
Este corecta atitudinea MECTS de a nu recunoaste diplomele/adeverintele absolventilor care intre timp au fost retribuiti (de catre angajator) conform studiilor?
USH tace si da raspunsuri monosilabice intrebarilor absolventilor,diplome nu se dau decat contra (re)licentiere,au trecut cele 12 luni de valabilitate a adeverintelor, cu toate ca nu este o baza legala,cei care lucreaza in invatamant risca sa inapoieze banii obtinuti ca urmare a promovarii,oamenii se simt umiliti de MECTS si USH. Ce-i de facut in aceasta situatie? Acesta sa fie pretul diplomei? E nevoie de parerea unui avocat.
Si 'absolventii' au partea lor de vina. Se stie de ani buni conditiile mai mult decat suspecte dupa care USH isi desfasoara activitatile. Si totusi, s-au inscris foarte multi.

Capetele in gura pe care USH si le-a primit in mod oficial, sunt primite pe merit, avand in vedere situatia generala a 'universitatii'.

Solutia una peste alta, ar fi ca examenul de licenta sa se dea la o institutie acreditata unde nu se pun problemele aparute la USH.
O licenta se da pe specializare (istorie, geografie, jurnalism s.a) nu pe forma de invatamant absolvita (ID, FR, ZI); aceasta din urma este la alegerea universitatii. USH este institutie acreditata,ce probleme stiti dvs.ca au aparut de "ani buni"? Care sunt "conditiile suspecte" dupa care USH isi desfasoara activitatea? Ati fost in control?
De ce USH refuza sa inmaneze diplomele de licenta absolventilor 2009? :angry:
Pentru ca n-au aprobarea ministerului sa le emita.

Alte discuții în legătură

Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)