avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii mei nu sunt de acord cu relatia

Ma numesc Lele si am 15 ani:">..am o mica "problema"..
am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:">..de la un timp de vreme parintii nu mai sunt de acord cu relatia noastra..si am hotarat sa ma mut la el
..va rog ma pute`ti ajuta..as vrea sa stiu ce poate patii el?! daca ma duc la el..si parintii vin dupa mine..si eu nu vreau sa ma duc acasa ma iau cu "japca"?chiar daca eu nu vreau!
Da , dar plangerea aia penala se poate transforma in dosar penal , mai ales daca o tata Floarea care sta pe scara cu iubitul fetei , nu are altceva mai bun de facut decat sa declare niste chestii .

Poti sa ai dosar penal din greseala , asa cum a patit tanarul din link
[ link extern ]

Imi cer scuze , dar acuma vazui ca initiatoarea topicului a raspuns ultima data pe 17 august 2010 , adica atunci cand a deschis topicul , si ca topicul a fost continuat pe 4 ianuarie .

Nu inteleg cum naiba am putut sa citesc 17 decembrie 2010 in loc de 17 august 2010 . #-o
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
Costinel Burca, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani? waryus waryus dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare - plecare minor de acasa adelina11alex adelina11alex ma numesc Adelina am 17 ani , am un iubit de 19 ani iar parintii mei sunt impotriva noastra . eu am foarte multe certuri acasa si nu mai suport ca sa stau tot ... (vezi toată discuția)