avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz societate bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz societate bancara

Buna seara.
As dori sa-mi spuneti cum sa fac o plangere catre OPC , privind comisionul de risc , pe care-l percepe banca .
Am facut notificare bancii , si desi au trect 30 de zile nu mi-au dat nici un raspuns.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 04:26, 18 August 2010
intrati pe site-ul OPC si gasiti conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca
nutu_mutu a scris:

Buna seara.
As dori sa-mi spuneti cum sa fac o plangere catre OPC, privind comisionul de risc , pe care-l percepe banca .
Am facut notificare bancii , si desi au trect 30 de zile nu mi-au dat nici un raspuns.Va multumesc.nici n-or sa dea. sau or sa dea unul, mai bine lipsa, ca tot aia e (ramane cum au stabilit ei) :rolleyes:

si de ce plangere numai la opc? ca astia mai mult de o amenda- 20.000lei (pe care o "aplica" si la tarabagii din piete:)) ), ce sa le faca?

"O institutie bancara din Zalau a fost amendata, luni, cu 20.000 de lei de reprezentantii Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Salaj, pentru practicarea unui comision de risc, declarat ilegal prin Ordonanta de Urgenta 50/2010, intrata in vigoare in luna iulie, informeaza Mediafax.
"In urma reclamatiilor primite de la mai multi clienti impotriva comisioanelor ilegale practicate de banci, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Salaj a demarat un control la aceste institutii. Ca urmare a controlului, o institutie bancara din Zalau a fost sanctionata cu o amenda de 20.000 de lei pentru practicarea unui comision de risc aplicabil la soldul de credit, declarat ilegal conform Ordonantei 50", a declarat Claudiu Silaghi."

ce chestie, "practicarea unui comision de risc, declarat ilegal" e contraventie!:))
... pana la amenda cred ca le-a dat "avertisment" si le-a pus in vedere sa se cuminteasca:)):)):))

pai atunci, si hacker-ului care a intrat in conturi bancare ale clientilor cu imprumuturi, si a facut furtisaguri p-acolo (si-a luat "comisioane de risc":)) ), sa i se dea si lui tot amenda (a folosit si el, saracu, metode "abuzive"):)):)):)) ... care e diferenta, sa fie si el (hacker-u') reclamat tot la opc!:rolleyes::stunned:

[ link extern ] /
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc rata la credit ela_ralu2006 ela_ralu2006 buna seara. din cate am inteles, de la 01.06 bancile nu mai au dreptul sa pretinda comisionul de risc calculat la soldul creditului. eu am un credit in CHF, ... (vezi toată discuția)
Clauze contradictorii in contractele de credit ipotecare/imobiliare mpopescu70 mpopescu70 Buna ziua, am semnat in 2007 o conventie de credit ipotecar in Euro la o banca din Romania prevazuta cu Conditii speciale si Conditii generale. Mentinonez ... (vezi toată discuția)
Comision de risc-banca monici3 monici3 este adevarat ca este ilegal comisionul de risc perceput de x..bank? (vezi toată discuția)