cum se poate divorta la notar prin cea mai simpla cale si cea mai ieftina pentru a nu mai avea grad de rudenie cu sotul deoarece am probleme la serviciu.
Ati inteles deumneavoastra ceva, dar este vorba de noul cod civil, care va intra in vigoare, cu maxima ingaduinta, peste cel putin un an-doi. In schimb nu sunteti ruda cu sotul. Casatoria nu stabileste grade de rudenie nici cu sotul nici cu rudele sotului. Rudele sotului va sunt afini, iar sotul doar sot nu si ruda.
Aveti de ales intre mediator si instanta de judecata. Pentru viitor se discuta desfacerea casatoriei prin acord , fara copii minori, la starea civila unde a avut loc incheierea casatoriei.
Divortul
Adrianadrian69
de curand am primit citatia de a ma prezenta la divort , as dori sa stiu daca pot sa contest actiunea depusa de sotie pe motiv ca nu din culpa mea sa produs ... (vezi toată discuția)
Divort
horodni
In cazul in care ambii soti sunt de acord sa divorteze si exista un copil major ca rezultat al casatoriei, care este cea mai simpla modalitate de divort ? ... (vezi toată discuția)