avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... benzina cu apa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

benzina cu apa

Buna,

Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu piesele care trebuie schimbate datorita benzinei care contine APA......
Cine are vreo idee? Ce as putea sa fac? Unde sa reclam benzinaria respectiva? Ce actiune s-ar putea incepe in instanta?

Ar fi cazul sa spunem STOP nesimtirii acestor magnati care cu certitudine nu baga benzina cu APA in Lamborghini-urile lor.

Merci
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:20, 24 August 2010
N-avem cum. E foame mare in Romania.

La fel, recomand plangerea la OPC. De obicei dau amenda si te mai racoresti putin...
Nu sunt de acord cu pasivitatea asta!

Pentru ca nu luam atitudine atunci cand ne sunt incalcate drepturile, pentru ca ne ferim de procese interminabile, pentru ca nu ne cunoastem drepturile, pentru ca in eventualitatea unui proces, nu ne vom inghesui sa depunem marturie daca am trait un eveniment asemanator...se ajunge la luvcruri grave...precum cele de la Maternitatea Giulesti.

Nu ne intereseaza decat sa ne fie noua bine!
Restul... nu se descurca!
Na...ca m-am aprins!
Scuze, dar de la evenimentul cu apa din benzina sau adunat altele si altele.
In fiecare zi, sub o forma sau alta suntem ...
Asa este....trebuie sa luam masuri!
La o singura voce, 2 sau 3 nu va reactiona nimeni...dar daca nu strangem mai multi si luam masuri. Este nevoie de mai multe voci pentru a obtine si o reactie.
Intreband colegi si prieteni am inteles ca problema este raspandite si cunoscuta de toti.
Trebuie sa luam masuri. Haideti sa incepem cu totii o actiune.

O zi buna
incepem, si eu am patit.o, pe la mai toate gasesti la pompa si alte lichide in loc de benzina... ce actiune am putea face? ca nu ne baga nimeni in seama ..
M-am consultatul si cu penalistul( cu care impart patul ;)) si am ajuns la concluzia ca o actiune nu ar avea prea multe sanse, intrucat nu dispunem de prea multe probe.
Va dati seama ca in situatia in care am chema in judecata nume precum Petrom, Rompetrol, OMV, Agip, Lukoil...etc, ar sari armate de "case de avocatura", care mai de care mai abili, in tergiversarea cauzelor, ar solicita expertize care ar intarzia cu anii procesele, de nici nu vom mai sti de unde am plecta.

DAR...daca ne-am uni cu totii fortele, cel putin cei de aici de pe forum si vom formula lunar, daca nu este posibil saptamanal cate o plangere atat la OPC cat si la Societatea mama, poate in urma controalelor ...
Nu stiu...ar fi un punct de plecare!
Plus ca in eventualitatae unui proces, am avea si cveva probe.
Ce spuneti?

Alte discuții în legătură

Am alimentat de la benzinărie apă. exista bon fiscal, probă și martori! cum procedez pentru despăgubire, pentru că mașina nu mai funcționează? CasianaDalia CasianaDalia Am alimentat apa in loc de benzina la o renumita benzinărie!Am bon fiscal,proba,înregistrare video si martori.Cum procedez pentru despăgubire?!Masina nu mai ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Furt benzina peco +neplata taxi ramonasv84 ramonasv84 Buna ziua. va rog sa-mi dati o sugestie pt urmatoarea situatie: In data de 23.07 prietenul meu ( sofer pe taxi ) a dus 4 tineri intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)